Verkstaden

1. De stora tvingarna och stålskalorna mm är omstuvade på väggen för att få plats med rätskivorna. Det blev ett förfärligt betongborrande men resultatet får godkänt av mig i alla fall. 😉

Borde funka

2. Två stycken Raaco skåp är provisoriskt ställda/hängda så får vi se om det fungerar eller om de måste flyttas till annan plats.

Någon som tycker att det ser bekant ut? Det beror i så fall på att det har hängt ett Raaco sortimentskåp på denna plats förut, men det fick en ny plats vid elektronikbänken.
Vi försöker att nyttja resurserna så maximalt som vi bara kan.

Fundering om Raaco Handybox

I våra Raaco Handybox ligger:
5mm  Bult, Brickor, Mutter och Skruv.
Rostfritt A4, A2 Bult, Brickor mm.
Dessa borde nog finnas i verkstaden. Eller?
Det är åtminstone i verkstaden som vi har samlat/samlar alla Bult, Brickor, Mutter och Skruv.
Alla dimensioner ner till och med 6mm ligger i de gröna lådorna, men det som ligger i Raaco Handybox är 5 och 4mm, som mer lämpar sig för att ligga i Raaco Handybox. Vi har även en Raaco Handybox med 3mm, 2,5mm, 2mm och 1,6mm som i ännu större grad lämpar sig att ligga i Raaco Handybox. De små dimensionerna kanske ska ligga inne i Lokverkstaden, eller så platsar små dimensioner ännu bättre på Elektronikbänken, där det är ganska mycket av konstruktion. Det känns som en ganska öppen fråga även om jag nog lutar mot det senare alternativet.

Tål att fundera på
/Lennart

Raaco Handybox
Lånad bild. Fel färg