Ny E-postadress till Rannerallarna

Kontakt@Rannerallarna.org

 

Här kan du läsa om varför vi har en ny E-postadress.

Det nya året innebär att Microsoft vill ha betalt för att vi skall slippa reklam och att kontot inte avslutas om det står oanvänt en längre tid.
(2 månader om jag kommer ihåg rätt)
Pengarna är inget problem, det rör sig bara om i storleksordningen 150kr.

Microsoft har i “säkerhetens namn” förändrat en hel del, och i synnerhet har man tagit bort möjligheten att ha flera konton tillgängliga via inloggning till ett huvudkonto.
Jag får erkänna att jag inte har lyckats få till ett sätt att hantera flera olika konton på, utan jag har tvingats logga ut för att sedan logga in på nästa konto.
Anvisningarna från Ms på hur man skall göra fick jag aldrig att fungera. Denna förändring har irriterat mig massor.
Detta är nu flera månader sedan, och har man tagit fram en lösning sedan dess så har jag inte sett den för jag har inte letat.

När jag nu skulle betala räkningen så hade datumet gått ut för mitt bankkort, vilket inte är något konstigt, det är ju så bankkort fungerar.
Sedan förra gången jag lade in mina kortuppgifter så har jag ändrat policy, jag lämnar inte ut mina kortuppgifter längre. (har aldrig gillat att göra detta)
Nuförtiden använder jag PayPal och som det verkade så skulle jag kunna använda denna PayPal tjänst för att betala räkningen till Microsoft.
Dröm om min förvåning när Microsoft kräver att få mina kortuppgifter på ett giltigt kort anslutet till PayPal.
Dessa uppgifter har PayPal, det är liksom det som är vitsen, och sedan skall ingen annan kräva denna information för PayPal garanterar, i detta fallet mot Microsoft, att allt är korrekt.

Skulle tro att Microsoft klarar sig utan våra pengar.

/Lennart

 

ingen