BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Som tur är så har det hänt mycket mer på klubben än det har hänt här på webben, och det finns ju en alldeles enkel och mycket logisk förklaring för detta. Lite folk och mycket att göra tvingar fram prioriteringar. Jag hoppas att kunna hinna med att  berätta lite utförligare framöver. Idag får det räcka med följande meddelande.

Vi har tagit ett, för oss efterlängtat, stort steg framåt. Vår lösning av kraftöverföring från växelmotor till växel fungerar, detta visste vi visserligen, men nu fungerar även produktionsmetoderna på ett acceptabelt sätt. Det är en faslig massa små arbetsmoment och i framtiden kanske man kan tänka sig en förenkling, vi får se vad som händer.
Nu är vi alldeles nöjda med att kunna montera växelmotorer i minut och parti och få en stabil, driftsäker och snyggt fungerande växel.

Öppet Hus 2011

Lördagen den 2 april kl. 11:00 – 18:00 har vi öppet hus.
Välkomna