För att kunna samla information om ett långsiktigt projekt på en plats och för att få det mera överskådligt så finns det numera under “Meny” en undermeny som heter “Projekt”.
Här kommer längre information och information spridd över tid om ett projekt att finnas.

Något åt det här hållet kommer det att se ut på Bloggsidan.

 

Som jag nämnde sist så har vi påbörjat uppbyggnaden av Lokverkstadspåren och Tågmagasinet.

Läs mer under:

Meny
   ∟ Projekt
        ∟ Lokverkstad
             ∟ 121122 Lokverkstad / Tågmagasin 

(klicka på länken för att gå direkt)

/Lennart

ingen

Slut på Telefonproblem ?

 

Frågan är med råge befogad.

Vår operatör hade vänligheten att ändra regelverket för vårt kontantkortsabonnemang och hänvisar till att man skall läsa på webben och hålla sig informerad.
Säkerligen juridiskt korrekt men, kan man samma månad som man slår ihjäl abonnemanget skicka någonstans 10 – 15 SMS om en ny tjänst som operatören vill sälja in, så tycker jag som kund att då kan operatören också skicka ut åtminstone ett SMS och varna om att abonnemanget kommer att stängas. En motivering till varför man kommer att stänga abonnemanget i samma SMS tycker jag är ett absolut minimum för att komma upp till nivån kundvänligt agerande.

När vi sedan skaffar oss ett annat kontantkortsabonnemang för föreningens räkning så dör GSM nätet. (vår mobil är gammal och klarar bara GSM)
Varför GSM nätet har dött vet jag inte, men att det skulle vara något fel har jag svårt att tro, eftersom ett eventuellt fel under alla omständigheter skulle varit avhjälp på mindre tid än 8 veckor. Då återstår bara att operatören tagit sig friheten att stänga GSM nätet helt eller så har man ändrat tekniken så att gamla GSM mobiler inte längre fungerar.

Givetvis kan operatören i sin statistik se att det finns GSM mobiler som används, likaväl kan man se på vilka master som mobilerna ansluts till. (och den mobilen har varit med på husvagnsresor upp till Mora o Gävle men mest söder om Stockholm)

Har jag missat ytterligare information på operatörens webb, sannolikt har jag det men återigen så kunde operatören ha skickat ut ett litet SMS, i god kundvårdande ordning.

Vi har alltså tvingats att ta kostnaden för att byta telefonnummer och mobil av vår operatör. (Tack för det …….)

Vilken operatör? Vill du veta det så får du kolla vårt nummer (070-669 67 93) på PTS
http://e-tjanster.pts.se/telefoni/nummertjanster/enskiltnummer

Nu håller jag tummarna för att det skall kunna gå att nå oss (mig) framöver. (och att vi inte blir utsatta för mer kundvård i samma nivå)

/Lennart

 

PS/ Nej jag har inte denna operatör längre på mitt riktiga privata abonnemang. /DS

ingen